Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde yaz spor okullarına yoğun ilgi halen sürüyor.   Yaz spor okullarında Taekwondo antrenmanları da hız kesmeden devam ediyor.

 

Yaz Spor okullarında Taekwondo Antrenörü Turgay Ateşmen Taekwondo çalışmaları hakkında bilgi verdi; Yaz Spor Okullarında Bu Yılda önceki yıllar gibi Taekwondo’ya ilgi yoğun olup kayıtlarımız halen devam etmektedir. Ve daha fazla çocuk ve gencimizin Yaz Spor Okullarına Katılmalarını Bekliyoruz. Taekwondo antrenmanlarımızı Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri Saat 18.00 ve 19.30 arasında yapmaktayız. Antrenmanlar 2 kategoriye ayrılıp guruplar halinde çalışılmaktadır. Taekwondo ya istekli ve meraklı Tüm çocuk ve gençlerimizi yaz spor okullarına davet ediyorum dedi.

 

Yaptığı Konuşmanın Ardından sporcularıyla Fotoğraf çekinen Turgay Ateşmen eski Taekwondo Antrenörlerinden Ali Dibek’i de Sporcularla beraber fotoğraf çekinmeye davet etti. Fotoğrafın ardından Eski Antrenör Ali Dibek; Turgay Ateşmene Teşekkür Ederek salondan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim