Niğde’de kulüpler arası Kickboks müsabakaları tamamlandı. 4 Mayıs Cumartesi günü Niğde  Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde yapılan müsabakalara 7 Kulüpten 100'e yakın sporcu katıldı. Niğde Kulüpler Arası Kickboks müsabakalarında 11 sporcu ile katılan Niğde Şimşek Spor Kulübü 9 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak 11’de 11 yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Zengen Spor Bölgesel Amatör Ligde Zengen Spor Bölgesel Amatör Ligde

Müsabakalarda; Halil İbrahim Şimşek(Antrenör), Özkan Özdem (Antrenör-Sporcu) Altın Kutay Şimşek (Antrenör-Sporcu) Altın, Hakan Battal (Genel Kaptan) yönetiminde maça çıkan sporcularımız; Aleyna YILMAZ 1.Altı, Nisanur Gürbüz 1.Altın, Nazan Keskin 1.Altın Elif Çavdar 1.Altın, Oğuzhan Erfidan 1.Altın, Arda Doygun 1. Altın, Mehmet Taha Ötgünlü 1.Altın, Ayşe Neva Battal 2.Gümüş, Sıla Ünlüler 3.Bronz madalya kazandılar.

Müsabakalar sonunda Milli Takım Antrenörü Ufuk Şimşek yaptığı açıklamada; “İlimizde harika bir organizasyon ile mükemmel bir müsabaka düzenlemesi yapıldı.  Bu vesileyle Niğde Kickboks İl Temsilcisi Ali Kale’ye, Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Köksal Arıkan’a, Mustafa Ersin Şimşek ‘e ve Doğan Aktaş hocalarımıza ve kıymetli hakemlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca her zaman sporcularımızı destekleyen  ve sporcularımızın yanında olan Şimşek Spor Kulüp Başkanı Hikmet Bekil’e teşekkür ediyoruz. Türk sporu bayrak sevdalıları ile daima ileri gidecektir. Müsabakalarda görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Selim GÖKEL