İşitme Engelliler 1. Lig C Grubu Futbol müsabakalarında 6. Hafta maçları ile devam edildi.

Haber: Selim GÖKEL
Kamera : Hüseyin YILDIZ


 

Bor 100.Yıl Stadyumunda Niğde İşitme Engelliler Futbol takımı ile Trabzon İşitme Engelliler takımı karşılaştı.

 

Niğde’nin tek 1. Lig takımı olan Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımı, Trabzon İşitme Engelliler takımına karşı ilk yarıda attığı  2 golle karşılaşmayı galip bitirdi. Karşılaşma çok seyir ve futbol açısından çok zevkli geçti.

 

Karşılaşma sonunda Niğde İşitme Engelli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım Borhaber.net kameralarına  takım ve karşılaşmayı yorumladı. 

 

TFF İşitme Engelli Futbol 1. Liginde lider olan Niğde İşitme Engelli Futbol Takımını destek olunması halinde Şampiyonlar Ligine taşıyacağını  belirten Teknik Direktör Mehmet Yıldırım; Şuan 1. Lig C grubunda lider durumdayız. Niğde’den bu takıma destek çıkılırsa, bu takımı Şampiyonlar Ligine kadar taşıyacağım.  Bu sene Şampiyonlar Ligi kuruldu. Türkiye’de 34 takım var. Grup liderleri Şampiyonlar ligine gidiyor, ikinci olanlar ise UEFA Kupasına gidiyor. Şansımız büyük, o yüzden Niğdelilerden destek bekliyoruz. Oyuncularım gerçekten zor şartlar altında oynuyorlar. İşlerinden maçlar ve antremanlar için  izin vermiyorlar. Takımımızda 3 tane milli takım oyuncusu var. Oyuncularıma sonsuz güveniyorum ve onlara teşekkür ediyorum”dedi.

Bor İlçesinde oynanan Trabzon maçını da yorumlayan Mehmet Yıldırım ; Trabzon takımı da liderliğe oynuyor, iyi bir takım, kıran kırana bir maç oldu ancak iyi oyunumuzla karşılaşmayı 2 – 0 galip bitirmeyi bildik, oyuncularıma ve teknik heyete teşekkür ediyorum” dedi.

 
PUAN DURUMU VE GRUP FİSKTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim