Bor İlçesinde bulunan kurumlar ve personelleri arasında Kaymakamlık kupası adı altında  düzenlenecek olan  ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  organize  edilen  voleybol   turnuvası  ile  ilgili olarak Milli Eğitim  İlçe Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni  Emrah ÇALGIN faaliyet ile ilgili  açıklamada  bulundu.

İlçemizde çok uzun  bir  süredir  organize edilmeyen   kurumlar  arası  voleybol   turnuvası ile ilgili  bir  hazırlık yapılmış olup, ilçemiz kurumları ve  personellerini  Kaymakamlık   Kupası  adı  altında voleybol  müsabakaları ile kaynaştırabilmek,  tatlı  bir  rekabet ortamı  içerisinde spor  yapmalarına imkan  sunabilmek,  ilçemiz  adına   güzel  ve  örnek  bir faaliyet ile  çalışan insanları  spor salonunda  bir  araya  getirmeyi  planlamış  bulunuyoruz.

Voleybol turnuvasına  ilçemiz    genelinde  9  kurum  müracaat   etmiş olup  müsabakalar   7 Nisan  tarihinde saat  18.00’ da   Bor 100.yıl  spor  salonunda  başlayacaktır. Katılan takımlara   teşekkür  ediyor   ve  başarılar  diliyoruz. Çalgın Katılan  Takımları   ve  müsabaka  Fikstürünü şöyle açıkladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; İlçelerimizdeki faaliyetlerin artarak devam ettiğini bu yıl okul sporları kapsamında voleybol müsabakalarını Bor 100. Yıl spor salonunda organize ettiklerini belirtti. Turhan Kaymakamlık Voleybol Turnuvasına katılan kurumlara başarılar diledi.

 

ASKERİ FAB. 21. ANA MERKEZ İKMAL K.

BOR  ATATÜRK  ORTAOKULU

BOR TOKİ  ANADOLU ÖĞRETMEN L.

İLÇE GIDA TARIM HAYVANCILIK M.

KAYI ORTAOKULU

BOR  YURT MÜDÜRLÜĞÜ

BOR İ.H.L

ŞEHİT NURİ PAMİR ANADOLU  LİSESİ

ATATÜRK  ANADOLU LİSESİ

 

 

 

Editör: TE Bilişim