Tokat’ta düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Hentbol Müsabakaları ve Antalya’da düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Voleybol Müsabakaları sonucunda grubunu lider tamamlayarak 1. Lige yükselen Niğde Üniversitesi Erkek Hentbol ve Voleybol Takımları Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ü ziyaret etti.



Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Hazar,
Yüksekokul öğretim elemanları ve takımların antrenörleri Yrd. Doç. Dr. Gürkan Yılmaz ve Öğretim Görevlisi Celal Görgülüer ile müsabakalarda başarı gösteren sporcular katıldı.

 

Başarılı sporcuların kazandıkları kupayı Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Görür’e takdim etmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür, teknik heyeti ve sporcuları tebrik ederek, teşekkürlerini sundu. Elde edilen başarıyla ilgili memnuniyetini dile getiren Rektör prof. Dr. Görür, “Öğrencilerimizin başarıları bizleri her zaman gururlandırmıştır. Üniversitemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmek için gayret sarf ettiğinizi ve neticesinde göğsümüzü kabartacak bu başarıları elde ettiğinizi görüyoruz. Bu durum Üniversitenize karşı sorumluluğunuzu daha da artırmaktadır. Bundan sonraki süreçte sizlerden daha önemli ve daha ileri boyutta başarılar beklediğimizi uluslararası müsabakalarda hem ülkemizi hem üniversitemizi başarıyla temsil etmeniz arzusunda olduğumuzu bilmelisiniz. Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Ben elde ettiğiniz başarıdan üniversitemiz adına bir kez daha memnuniyet duyduğumuzu belirterek teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ün teknik heyete ve sporculara hediye takdiminin ardından sona erdi.




Editör: TE Bilişim