2014 yılı Haziran ayından itibiran Ak Parti Mersin İl Başkanlığı görevini yürüten Çamardılı hemşerimiz İsmail Taşpınar il başkanlığı görevinden istifa etti. 

Haber: Selim GÖKEL

Uzun zamandır sosyal medyada dolaşan iddialardan sonra AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, twitter hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Anadolu Ajansı’ nın da istifa haberini geçtiği bildirildi.


Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Durmak yok,yola devam’ diyen Taşpınar’ın paylaşımları şöyle;


1- Şeref ve onur duyarak yaptığım Mersin il Başkanlığı görevimden istifa ettim. Bundan sonra da bir dava adamı olarak partimin emrindeyim


2- Bana güvenen ve bu göreve getiren Cumhurbaşkanımız syn Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Syn Ahmet Davutoğlu na teşekkür ederim


3- Durmak yok yola devam

NEDEN İSTİFA ETTİ?

Mersin'de bulunan Niğdeli hemşerilerimiz  ve parti çevresinden  edindiğimiz bilgiye göre, Ak Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar'ın istifasında bölge ile hiç alakası olmayan  Bakan'ın ve bazı milletvekillerinin uzun süreden beri devam eden baskısı ile gerçekleştiği bilgisi edinildi. Niğde lobisinin ve siyasi etkisinin  eksikliği burada da fark edildi. İl Başkanının istifasında bölge harici  bir başka  ilin lobisi etkili oldu. 

İL BAŞKANI OLDUĞU SIRADA YAPTIĞIMIZ HABER İÇİN TIKLAYIN


Mersin’e Niğdeli İl Başkanı



Editör: TE Bilişim