MHP Niğde İl Başkanı Ertan vefat etti. 

MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan dün gece 03:00 civarında geçirdiği kalp krizi geçirdi.


Hastaneye kaldırılan İl Başkanı Nuri Ertan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze 03 Şubat 2014 Pazartesi günü öğle namazını müteakip Sungurbey Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Ferkek kasabasında defnedilecektir. 


Cenaze törenine MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de katılma ihtimali var. Genel Merkez nezdinde katılımlar olacağı ve cenazenin yoğun kalabalık olacağı tahmin ediliyor. 

Merhuna Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve MHP camiasına Borhaber.net olarak Başsağlığı dileriz.


Ruhu Şad Olsun...

Güncelleme:08:00

Geçirtiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan’ın cenazesine katılması beklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılmayacağı öğrenildi.

Bahçeli’nin yerine Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin’in katılacağı bildirildi. Dün gece geç saatlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin cenaze törenine katılamayacağı öğrenildi. 

 
Nuri Ertan Kimdir?

16.11.1973 yılında Niğde'de doğdu. İlk ve orta okulu fertek, liseyi Niğde lisesinde tamamladı. Ülkücü Hareket ile ilk olarak orta okul yıllarında tanıştı. Lise yıllarında Niğde lisesinde okurken ilk Bizim Ocak lise teşkilatında ilk lise teşkilatının kuruluşunda görev alarak lise teşkilatının her kademesinde görev almıştı. 

1990 yılında kazandığı Erciyes Üniversitesinin mühendislik fakültesi Ülkücü teşkilatının her kademesinde görev alarak ülkücü harekete yeni neferler yetiştirilmesinde aktif olarak rol almıştı. 

1999 yılında mezun oldu aynı yıl Mustafa Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri enstitüsü makina bölümünden 2002 yılında mezun olarak nükleer alanında makina yüksek mühendis ünvanını almıştı. 

2003-2008 yılları arasında Birko A.Ş. makina bakım mühendisi, 2008 yılından bu güne kadar serbest mühendis olarak çalışmaytaydı. 

Evli 2 çocuk babasıydı. 


TAZİYE MESAJLARINI AŞAĞIDA YORUM BÖLÜMÜNDE PAYLAŞABİLİRSİNİZ. 



Editör: TE Bilişim