Nasıl bile hale düştük hala inanamıyorum. PKK lideri Abdullah Öcalan'ın avukatı açıklama yapıyor daha doğrusu söylediklerini yayınlıyor. 
Mesaj şu ; bir hafta da hallederiz silah bırakılır aksi takdir de 13 şehit değil 10 katı kayıp olabilir. ”Sen kimsin” demekten kendimi alamıyorum. Bu nasıl bir düzendir alenen tehdit ediyor ve biz göz yumuyoruz. Yok yok rüya görüyor olmalıyım . Azınlık olan onlar biz değil.Kürt Türk çatışması değil benim derdim. Bana göre vatanına ihanet eden herkes teröristir.Türk Kürt Çerkez Laz…


Peki ne isteniyor yıllardır görüşmeler yapılıyor. Ya sonuç elde var sıfır. Tek merak ettiğim bu cüreti ona kim veriyor , neye güveniyor dağda ki adamlarına mı?

            Ben işin bu boyutunda da değilim aslında haklar özerklik verilsin de peki bununla mutlu olacaklar mı daha fazlasını istemeyecekler mi? Onca şehitlerimiz boşuna mı gitti...  bu diyarlardan meydana onlara bırakmak için mi? Hayır bunu kabul etmememiz mümkün değil . 2 çapulcuya pabuç bırakacak kadar küçülmedik.  Susturun artık can yanmasın demokrasi dedik hangi demokrasi bugün onlar kan dökerken kusura bakmayın da ellerine sağlık diyemeyiz.

            Seçime bir  hafta kala olması lazım Siyaset Meydanın da Ece Temelkuran ve Cüneyit Ülsever konuk olmuştu orda ki bir diyolog çok dikkatimi çekmişti. ”kürt çoçukları Kürtçe eğitim alsın”buna Cüneyt Beyin çok güzel bir cevabı olmuştu . "Ee... kardeşim dilide ayırırsak bizi bir arada tutan ne kalacak peki nasıl bir bütünlük düşünüyorsunuz?". Haklıydı Kürtçe ana dili olarak öğretiliyor buna kimse bir şey demiyor. Hatta bunu okadar çok aştık ki yıllar önce Kürtçe şarkı söylediği için sürgünlere yollandı  insanlar.

Bugün TRT  bile kanal açmadı mı? Kürtçe albümler yapılmıyor mu? Bu kadar şey yaşanırken hale dışlanıyoruz demenin ne manası var. Şu da  var taraflı düşünmüyorum gidin bakın gezin içlerine girin bundan rahatsız olanlar da var çünkü barış istiyorlar. Dün bir gazete büyük bir resim vardı. 13 şehit verildikten sonra teröristlerin de cenazeleri verildi toprağa. Ve saatlerce ceset yerde bekletilmiş ve başında sadece babası var. Yazık diyorum beyinleri yıkanan okadar genç var ki ve baba diyor ki barış istiyoruz. Artık BARIŞ istiyoruz. Bu yufka yürekliliğimiz şımartmasın sizi canımız yandı mı can yakarız…