Bor İlçesinde 1970 yılından beri pastane sektöründe faaliyet gösteren ve sahip - işletmeciliğini Hüseyin Urcan ve oğlu Hasan Urcan'ın yaptığı Sedir Pastanesi bugün yanıbaşına açılışı yapılan Sedir Cafe Bistro ile  Bor ilçesinin yeni markası olmaya aday olduğunu gösterdi. 

Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir misafir eşliğinde yapılan açılışa Bor İlçe Kaymakamı Sıtkı Dağ, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Nesob Başkanı Alim Yeşil  bir çok sivil toplum ve siyasi parti  temsilcisi ile birlikte vatandaşlar katıldı. 

Bugüne kadar Bor İlçesinde hatta Niğde'de olmayan lezzet ve keyifin yaşanacağı 3 katlı Sedir Cafe Bistro sahibi Hasan Urcan yaptığı açıklamada; Dedem Hasan Urcan, Borlunun bildiği ismiyle Hasanemmi dondurması ile başladığımız bu işe bugün 3. nesil olarak sektörde faaliyet gösteriyoruz. Bor İlçemizde böylesi bir Cafe Bistro'nun ihtiyaç olduğunu düşündük, Bor'da kazandık ve yine yatırımımızı Bor'a yaptık. Keyifli bir ortam oluşturduk. Ürün yelpazemiz de çok geniş ve leziz. Hiç bir yerde tadamayacakları lezizlikte, sağlıklı  özel ürünlerle hizmete girdik. Herkesin misarifimiz olmasını diliyorum" dedi 

Kalabalık bir misafir topluluğunun bulunduğu açılış ve tanışma koktelylinde misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

ÖZEL VE LEZİZ TATLAR ve MÜKEMMEL ORGANİZASYONLAR

Sedir Cafe Bistro yeni binasında Niğde ve çevresinde benzeri olmayan konsepti ile, kaliteli, çikolata, tatlı, şekerleme, dondurma, pasta,  sıcak soğuk içecekler, yemek,  kahvaltı ve çok farklı organizasyonlar içeriyor.  Niğde’nin markası olmaya aday   geniş kesimlere hitap eden Sedir Cafe Bistro,  hayattan keyif almayı bilenlerin, damak tadına ve sağlığına önem verenlerin tercih noktası olmaya aday.

Sedir Cafe Bistro, yeni bina konsepti  ile ; Gala, açılış, lansman, parti, ödül törenleri, toplantılar, günler, mesleki birliktelik, kutlama, kına, düğün, nişan, after party, doğum günü, yıldönümü, baby shower gibi bir çok organizasyonu kusursuz ve keyifle  yapabileceğiniz bir mekan olarak da hizmet verecek. 

 
Editör: TE Bilişim