Ramazan Bayramında Bor İlçesinde meydana gelen ekmek sıkıntısından dolayı Bor Belediyesi Fırıncı ve Ekmek Fabrikalarını son kez uyardı. 

Bor Belediyesinden yapılan açıklama da şöyle denildi. 



Ramazan Bayramı sebebiyle ilçemiz genelindeki çalışan ekmek fırınlarından, halkımızın ekmek ihtiyaçlarını karşılayacaklarına dair tahattüt alınmış, halkımızın mağdur edilmemesi için  gerekli uyarı ve ikazlar yapılmıştır.




Fakat ne yazıktır ki , özellikle 2. ve 3. Gün  ilçemiz genelinde ekmek sıkıntısı çekilmiş, halkımız mağdur edilmiştir. Belediyemiz zabıtalarınca tutanak tutulmuş, tahattüte uymayan  iş yerleri belirlenmiş gerekli yasal işlem başlatılmıştır.


Belediyemiz tarafından dışarıdan gelen binlerce hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için  çalışan Belediyemiz , bayram müddetince  halkımızın hizmetinde olmuştur ve her türlü sorunuyla ilgilenmiştir. Fakat memleketimizi düşünmeyen, sadece kendini düşünen birkaç kişi halkımızı mağdur etmiştir.Bundan dolayı belediyemiz tarafından ekmek fabrikası kurulması da dahil, her türlü önlem belediyemiz tarafından alınacaktır.


Bayramlarda BOR'da Ekmek Sıkıntısı Haberimiz İçin TIKLAYIN



Editör: TE Bilişim