"Geçim İttifakı" sloganı ile Saadet Partisi Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Baykul ve Saadetli Gençler Niğde merkez PTT karşısında Dert Duvarı adı altında stant açtı ve vatandaşlar bu dert duvarı olarak adlandırılan yere istek ve taleplerini yazıyor.

'IBAN’a at' dönemi bitiyor 'IBAN’a at' dönemi bitiyor

Yeni çarşıya açtıkları Dert Duvarı standı hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Baykul, “Ülkemizin, şehrimizin ve insanımızın dertleri her geçen gün katlanmaktadır. Siyasetteki skandallar, ekonomideki beceriksizlikler ve salgın süreci derken insanlarımız adeta patlama noktasına gelmiştir. İktidardaki arkadaşlar gündemi meşgul etmek ve ekonomik krizi gölgelemek için her geçen gün yeni bir müjde vermeye çalışıyorlar ama kendileri dahi bunlara inanmıyorlar, içten içe gülüyorlar. Ne siyasette ne de ekonomide artık mızrak çuvala sığmıyor, beceriksizliğin bedeli yanlış politikalarla halkımıza ödetiliyor ve gelecek nesillerimize dahi fatura ediliyor. Biz Saadet Partisi olarak, insanımızın, ülkemizin, devletimizin sorunlarını konuşuyor, iktidarın yanlış politikalarını eleştiriyor ve bunların çözüm yollarını gösteriyoruz. İktidardaki arkadaşlar ise dertlere derman olmak yerine dertlerden besleniyorlar, onları bilerek büyütüyor ve derinleştiriyorlar. Her geçen gün sayıları artan mazlumlar, mağdurlar ve mahsunlar ordusu, iktidarın tutum ve davranışlarındaki akılsızlığı ve yanlışları gösteriyor.

Yanlış politikalarında ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına ve geçim sıkıntısına maruz bıraktılar. İşçiyi, esnafı, memuru, emekliyi dert sahibi yaptılar. Sanayicimizin, çiftçimizin, besicimizin üretim arzusunu kırdılar; bankalara köle yaptılar, faiz lobilerinin ekmeğine yağ sürdüler. "Devlet olarak zor günlerden geçiyoruz." diyerek insanımızın duygularını sömürdüler; vatandaşımıza zor günlerinde sırt çevirdiler. Bugün ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de; Siftah yapamadan dükkân kapatan, pandemiden dolayı iflas eden yüzlerce esnafımız var! Bu caddelerde, sokaklarda işsiz gezen ve gelecek hayalini yurt dışında yaşamak üzere kuran binlerce gencimiz var! İşte bu nedenlerle biz Saadet Partisi olarak; Hayat pahalılığına, Adaletsiz gelir dağılımına, Üretmeyen ekonomiye, İşsizliğe, Ağır vergilere, İtibar uğruna yapılan israflara karşı çıkarak; “Bu tencerede artık dert değil, aş pişirmek istiyorum.” Diyen Tüm vatandaşlarımızı, Hepimizin ortak gündemine; Geçim İttifakı’na davet ediyoruz! Mutfağımıza, evimize, sokağımıza, mahallemize, ilçemize, şehrimize ve de ülkemize hep birlikte sahip çıkalım istiyoruz! İşimize, aşımıza, kendimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım diyoruz! Çünkü biz daha iyisine, en iyisine layığız, bizim diğer toplumlardan hiçbir eksiğimiz yok, hatta fazlamız var. Biz sadece yanlış yönetiliyoruz ve bunu hak etmiyoruz! Saadet Partisi olarak bu yanlış yönetim anlayışının sebep olduğu sıkıntılara artık daha fazla katlanmak zorunda değiliz diyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim