Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık  ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Serdar Ecemiş  beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.​​

Ziyarette Kimler Vardı... Foto Galeri için tıklayın

Niğde Ticaret Odası ve Ticaret Borsası   seçiminden sonra yapılan ziyarette yıllarca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetiminde görev alan Ak Parti eski Niğde Milletvekili ve halen Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı olan Erdoğan Özegen'de bulundu. 

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için Nitso  yönetimine  başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, "Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak gayet güzel bir seçim geçirdik. Rifat Başkanımıza da ziyarete geldik. Ona destek veriyoruz. Tekrar onu adayımız olarak görmek istiyoruz. Bugünkü ziyaretimizin amacı oydu" diye konuşurken, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık ise "Seçimlerimizi bitirdik. Başkanımızı ziyarete geldik. Her zaman onun yanındayız. İnşallah hayırlı uğurlu olur" dedi.

Editör: TE Bilişim