Atletizm federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme  Projesi Yarı Final müsabakaları 12 Mayıs 2013 tarihinde  Eskişehir ilinde yapıldı.

 

 4 kategori, de yapılan yarışmalar 20 ilin katıldığı müsabakalarda ilimizi küçük kız ve küçük erkek kategorilerinde temsil ettiler. yarışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz yarı Finallerde yapılan Yarışmalar sonucunda ilimiz küçük kızlarda  yarı final müsabakalarında grubunda  4. olarak finallere kalmaya hak kazanırken küçük erkekler şansız bir şekilde grubun da 7. olarak  ilk 6 da yer alamayarak elendi.

 

Ferdi sıralamada Mustafa Yaşar 2. olurken Şevval Özdoğan ise son anda geçilerek 4. oldu. Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz, un son olarak yaptığı açıklamada sporcularımız şevval Özdoğan , Hatice Günaydın ,  Zelal Güneş ve  Gamze Çınar  zorlu gecen yarışmada büyük bir özveri ve mücadele ederek   hem verdi hem takım olarak güzel bir başarı elde ettiler. Türkiye Şampiyonasının 19 Mayıs 2013 tarihinde ANKARA,da yapılacak olup ilimizi Türkiye şampiyonasında da  en iyi bir şekilde temsil edeceklerini söyledi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan: Atletlerimizi gerek Anadolu ligi gerekse Atletizmi geliştirme projesi olsun gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ederek Faaliyetlerin başarısında özverili olarak çalışmalarından dolayı Sazlıca Beden Eğitimi Öğretmeni Teyfik Özbek ve Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz’u başarılarından dolayı tebrik ederken Türkiye şampiyonasında hem Takım hem de ferdi başarı beklediğini ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim