Niğde de Okul Öncesi Eğitimde farklılığını her alanda gösteren Nasreddin Hoca Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ‘’Marifetli Eller’’ sergisinin açılışını büyük bir coşkuyla yaptı.

Sergi açılışı Ak Parti İl Başkanı; Emrah ÖZDEMİR,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları; Ahmet Sinan ECER, Fatih ALTAN, Maarif Müfettişleri Başkanı;  Serkan ÇATI , Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Kadir KILIÇ, Şube Müdürleri;  Ahmet ŞENEL, Ergin KÜÇÜKTÜRK, Üzeyir ÖZDOĞAN, Sezai DEMİRHAN, Okul müdürleri  ve  yoğun veli katılımıyla gerçekleşti.

Okul Müdürü Ömer YİRİK ; eğitimin ilk basamağı olan Okul Öncesi Eğitimle çocukların zihin gelişimleri yanında el becerilerinin de geliştirildiğini ve bu serginin de öğrencilerin el becerilerinin ürünü olduğunu söyledi. Bu sergi öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ekip çalışması, yardımlaşma, paylaşma, işbirliği ,yaratıcılıkları ve veli desteğini de arkamıza alarak ne kadar yol kat ettiğimizin de bir göstergesidir diye konuştu. Sergi açılışı kokteylle devam ederken velilerin ve halkın yoğun ilgisi dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim