İYİ Parti Niğde Belediye Başkan adayı Naim Erem, Nar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği'ni İYİ Parti Niğde İl teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile ziyaret etti.

Ziyarette Nar Mahallesi sakinleri Erem’e yoğun ilgi gösterdi ve Erem'i sıcak bir şekilde karşıladı. Salon, katılımcılarla dolup taştı.

Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı! Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı!


Naim Erem, ziyarette Nar Mahallesi sakinlerine projelerini sundu. Mahallenin ihtiyaçlarına yönelik vaatler büyük ilgi uyandırdı. Erem'in projeleri, Nar Mahallesi sakinleri tarafından olumlu karşılandı ve destek gördü.

Nar Mahallesi'nin ihtiyaçlarına duyarlı olduğunu gösteren vaatleri arasında, Nar mahallesine bir etüt merkezi kurma sözü, pazar yerini kapatmama sözü, belediye kreşleri açma ve evinde üretim yapan kadınlara destek verme vaadi bulunuyor.


Ayrıca, gençler için bir gençlik merkezi ve çocuklarımız için halı saha ile büyük bir park yapma sözü de verdi. Erdem “Bu vaatler ile Nar Mahallesi'nin kalkınması ve yaşam kalitesinin artması adına önemli adımlar olacaktır.” Dedi.


En önemlisi, Nar Mahallesi çocukları Naim Başkanları ile Mega Çocuk Parkı'na kavuşacak! Bu park, çocuklarımızın güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirebileceği, sosyal becerilerini geliştirebileceği bir mekan olacak.

Editör: Selim GÖKEL