“İşimiz proje, gücümüz yatırım” düsturu ile yola çıkan Vekil Uzkurt, Niğde'de yapılan proje ve yatırımlar konusunda yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

"Göreve başladığım günden itibaren azimle çalışarak, sizlerin hak ve taleplerini temsil etmeyi ilke edindim. İlimize proje ve yatırım getirme prensibi ile halkımıza daha iyi hizmet sunmak, sorunları çözmek ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlamak adına çeşitli projeleri hayata geçirdik. Sizinle birlikte daha güçlü bir gelecek için çalışmaya devam ediyoruz." ifadeleri ile Niğde için vizyon ve hedeflerini her daim büyük tuttuğunu belirtti.


AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, göreve geldiği ilk günden itibaren Niğde'yi kalkındırma yolunda bürokratik ve akademik deneyimlerini siyaset ile harmanlayarak çalışmalarını hızla yürütüyor.


Vekil Uzkurt'un göreve geldiği günden bu güne kadar ilimize kazandırılmasında katkıda bulunduğu projeler arasında;

12.510 m2 Kapalı Alana Sahip Merkez 60 Ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 

142.533 m2 Kapalı Alana Sahip Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi 400 Yataklı Ek Hizmet Binası

127,7 m2 Kapalı Alana Sahip Merkez 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 

 358,83 m2 Kapalı Alana Sahip Merkez Sarıköprü Aile Sağlığı Merkezi (3 AHB) 

2.398 m2 Kapalı Alana Sahip Bor Sağlıklı Hayat Merkezi + Aile Sağlığı Merkezi(5AHB) +112 
İstasyonu 

Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar

62.499 m2 Kapalı Alana Sahip 250 Yataklı Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi gibi bir çok proje yer alırken; vekil Uzkurt bir ilke imza atarak köy, belde ve ilçelerimize yaklaşık 400km uzunluğunda asfalt atılmasını sağladı.  

Vekil Uzkurt önümüzdeki günlerde de Sanayi, tarım ve hayvancılık, turizm, gençlik ve spor, hızlı tren gibi alanlarda yaptığı çalışmaların ve yeni projeleri açıklayacağının sinyalini verdi.

Editör: Selim GÖKEL