"Üreten Kadının Bankası" olarak kadın girişimcilere özel sunduğu finansal ürünlerle girişimcilik ekosistemini güçlendirmeye devam eden Halkbank, bu yıl üçüncüsünü düzenlenecek "Üreten Kadınlar Yarışması"nın başvuruları devam ediyor.

Halkbank Niğde Şubesince bankada düzenlenen programda, kredi imkanı sağladıkları kadınlara yarışma hakkında bilgi verildi. Halkbank Niğde Şubesi Müdürü Gökhan Yiğit, yaptığı açıklamada, banka olarak kadın girişimcileri ve kadın kooperatiflerini önemsediklerini söyledi.

Bugüne kadar şube olarak 550 girişimciye 120 milyonun üzerinde kredi imkanı sağladıklarını belirten Yiğit, şunları kaydetti: "Banka genelinde de 51 binden fazla girişimciye yaklaşık 31 milyar kredi finansmanı sağladık. Girişimci kadınlarımızın, kadın kooperatiflerimizin finansmana erişiminde kolaylıklar sağlamak, onları desteklemek, onları cesaretlendirmek ve onların projelerinin hayata geçmesini sağlamak için bir etkinlik düzenledik. 'Üreten Kadınlar Yarışması'nın üçüncüsünü düzenliyoruz. Başvuruları alıyoruz. Seneye de sonuçlandıracağız. Beş farklı kategoride toplam 2,5 milyonun üzerinde bir ödül dağıtılacak. Girişimci kadınlarımızı yarışmaya katılmaya davet ediyorum."

Başkan Yeşil: Dosyamızı Bakan Bolat’a teslim ettik Başkan Yeşil: Dosyamızı Bakan Bolat’a teslim ettik

ADO_2730 (1)

Editör: Selim GÖKEL