Ayhan Şahenk Vakfı geleneği devam ettiriyor. Ayhan Şahenk Vakfı geleneği devam ettiriyor.

15 bin nüfuslu Yukarı Kayabaşı Mahalle Muhtarı evli ve 2 çocuk babası Ali Rıza Zırhlı, yaptığı yardım faaliyetleri ile mahalleliler ve ildeki vatandaşlar tarafından tanınıyor. Zırhlı, 14 senedir yardım topluyorum. İlk muhtarlığa başladığım dönemlerde başlamıştım. Bu zamana kadar devam ediyoruz. Gönderilmiş olan getirilmiş olan. Her şeyi burada yardım amaçlı dağıtıyoruz.
2009 yılında seçildiği 45 metre karelik muhtarlıkta 14 yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçları karşıladığını belirten Zırhlı; “Hayırseverlerle yoksul insanların arasında köprü kurmaya çalıştığını ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım edip onlar ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar” dedi.
14 yıldır zevkle insanlara yardım etmeye çalıştığını kaydeden Zırhlı, '' çocuk kıyafetleri, tişört, kaban, ceket, pantolon, ayakkabı ve üniversite hazırlık kitapları gibi yardım malzemelerini toplayarak ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırıyorum. Eşyaları görenler ilk başta muhtarlık binasını terzihane yada ticaret yapılan bir yer sanıyorlar. Ama yardım amaçlı olduğunu anladıklarında da destek veriyorlar. Yardıma muhtaç çok fazla aile var. İnsanların gardroplarında bulunan modası geçmiş giysilerin değerlendirilmesini istiyoruz. Böyle bir merkezde toplayarak dar gelirli ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz'' dedi. 
Mahalle muhtarı Zırhlı; “ Gerek hayırseverlerin kapısını çalarak, gerekse mahalle muhtarları ile görüşerek, hayırsever ve yoksul ailelerle iletişime geçmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince de koşturmaya devam ediyorum. Toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımda rahatlıyor huzur buluyorum. Her şeyi devletten beklemeyelim bizde bazı şeyleri göğüslemeyi bilelim istiyorum. Burada yapmış olduğum tabii ki insana yapılan bir hizmettir. İnsana yapılan hizmet tabii ki en kutsal hizmettir.''