LYS ‘de Türkiye 1.si olarak ilçenin gururu olan Tamer Taşkıran Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat tarafından  ödüllendirildi.

 

Çok zor bir başarıya imza atarak ,  Türkiye sıralamasında 1.’lik elde eden  Tamer Taşkıran’a Başkan Erat tarafından 1 adet cep telefonu  hediye edildi.

 

Bor Belediyesi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Başkan Erat ; ’’ Tamer’in Türkiye 1.si olduğunu duyduğumuz zaman son derece onur ve gurur duyduk.Gerçekten ilçemizin medari iftarı oldu.Bundan sonra gençlerimizin hedeflerinde sürekli olarak ikinci bir Tamer nasıl oluruz , Tamer’den sonra aynı başarıyı nasıl elde ederiz diye düşüneceklerini tahmin ediyorum.İlçemizin böyle bir morale ihtiyacı vardı.İlçemiz adına , Bor halkı adına ben Tamer kardeşimizi kutluyorum.İnşallah başarılarının devamı gelir. Çok iyi bir Üniversiteye gideceğine inanıyorum.İnşallah memleketimize , ilimize , ilçemize büyük katkılar sağlar diye düşünüyorum.Türkiye’de bir fırsat eşitliği olduğunu görüyorum , çünkü baktığımız zaman Tamer kardeşimiz devlet okulundan mezun oluyor ve Türkiye’de derece elde edebiliyor.Bütün bunların şuanda okumakta olan bütün gençlerimize , bütün öğrencilerimize örnek olmasını diliyorum ve birkez daha kendisini  tebrik ediyor yürekten kutluyorum’’ dedi.

 

Ödül töreninde duygularını açıklayan LYS Türkiye 1.si Tamer Taşkıran ise ; ‘’ Öncelikle ilçemize bu başarıyı getirdiğim için çok mutluyum.4 yılın emeğiyle böyle bir başarıyı yakalamak beni son derece mutlu etti.Başarıdaki en büyük pay ise hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ailem ve hocalarımdır.Bu başarı gerçekten çalışmanın , isteğin bir sonucudur.Umuyorum bundan sonra İlimizde ,ilçemizde bazı şeyleri değiştirebilirim.İnşallah ilçemiz adına bir ilk olmam ve benden sonrada bu başarılar sürekli olarak devam eder. İlk günden bugüne kadar sürekli desteğini esirgemeyen ve bu başarıdan sonra beni ödüllendirerek onurlandıran Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.


İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Vali Barut’tan Türkiye Birincisine altın


LYS Türkiye Birincisi BOR 'dan



İl sıralamasında Niğde 5. sırada...

 







 

 

 

Editör: TE Bilişim