Altunhisar ilçe kaymakamı Doğukan Mızrak, ilçe Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ve beraberindeki heyet İlçe Halk Kütüphanesini, Altunhisar Belediyesi Kültür Evini Ve İlçe Halk Pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Doğukan Mızrak, ilçe merkezinde bulunan Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Ziyarette yetkililerinden kütüphanenin genel durumuyla ilgili bildiler alan Kaymakamımız bir dizi incelemelerde bulundu. Halk kütüphanesi ziyareti sonrası Kaymakam Doğukan Mızrak, Altunhisar Belediyesine ait Kültür evini ziyaret etti. Ziyarette kültürel öneme sahip tarihi eşyaları inceleyen Kaymakamımız, Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’dan Kültür Evi'nin genel durumuyla ilgili bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

En son olarak Kaymakam Doğukan Mızrak, ilçe merkezinde kurulan halk pazarını ziyaret ederek denetimlerde bulundu. İlçe Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ile birlikte gerçekleştirilen Pazar yeri ziyaretinde bir dizi incelemelerde bulunan Kaymakam pazarcı esnafı ve vatandaşlarla hasbihal ederek vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.

Editör: TE Bilişim