Niğde Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Nisan ayı Olağan Toplantısı Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında yapıldı. İl Genel Meclis Toplantı salonunda yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği  Encümenlik seçiminde CHP’den Mustafa Kızıltan ve Ak Parti’den Asım Acar seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği  Encümen üyeliği için İl Genel Meclis üyelerinden 2 kişi ve muhtarlardan 2 kişi olmak üzere seçim yapıldı. Seçimlerde Ak Parti’den Asım Acar, CHP’den Mustafa Kızıltan ve MHP’den İmdat Yağmur adaylığını açıkladı.

Seçimlerde 3 Ak parti İl Genel Üyesi, 2 CHP İl Genel meclis üyesi , 1 MHP’li il Genel meclis üyesi ve merkez köy muhtarı olan 34 muhtar olmak üzere 40 oy kullanıldı. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada çift oy kullanıldı . CHP’nin adayı Mustafa Kızıltan 28, Ak Parti’nin Adayı 20 Asım Acar ve MHP’nin adayı İmdat Yağmur 18 oy aldı. Bu sonuçlarla Mustafa Kızıltan ve Asım Acar birlik encümen üyeliğine seçildi. Muhtarlardan ise Çayırlı Köyü Muhtarı Bekir Genç ve Tırhan Köyü Muhtarı Nurullah Kahraman birlik  Köylere Hizmet Götürme Birliği  encümen üyeliğine seçildi.

Niğde Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Resul Özdemir, 2024 yılının genel değerlendirmesini yaparak seçilen üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Birliğin ilimizde güzel faaliyetlere imza attığını belirten Vali Yardımcısı Özdemir, “Birliğimizin genel kurulu ve encümen seçiminin sonuçları hayırlı olsun. 

Niğde Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyelerinin belirlenmesinden sonra ilk İl Encümeni Toplantısı  yapıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

Borluya RED! … Bor’a ŞOK!... Daha neler göreceksiniz? Borluya RED! … Bor’a ŞOK!... Daha neler göreceksiniz?

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

A D O 5436

A D O 5427A D O 5454

A D O 5456

A D O 5417

Editör: Selim GÖKEL