Neredeyse 3 gündür yazmıyorum. Neden mi ? Çünkü içimden yazmak gelmiyor. "Birileri"nin özellikle belirlediği gündemi konuşmak gelmiyor. Ortada hiçbir şey yokken, herşey normal giderken, "kaos" varmış gibi konuşmak ve yazılar yazmak içimden gelmiyor.

Türkiye’miz ekonomideki hızlı büyümede "Dünya Birincisi" olmuşken, ben meclisteki saçma sapan çekişmeleri tartışmak istemiyorum. Ülkemize 130 ülkeden "barış elçileri" gelmişken, muhteşem gösterilerle ülkemize ve Dünya’ya "Dostluk ve Sevgi Şöleni" yaşatırlarken ben yemin etmeyenin oy verip veremeyeceği gibi gereksiz konuları konuşmak istemiyorum.

Kısacası ben onların "koyunu" olmak istemiyorum. Bu halkın da istemediğini düşünüyorum. Biz, onların belirlediği gündemi konuşacak kadar düşük seviyeli insanlar değiliz ! Biz kendi gündemimizi kendimiz belirleriz.

Bir kısım "kasıtlı" insanlar geçmişten günümüze kadar hep bu yöntemi kullandılar. Gündemi kendileri belirlemek istediler. Türkiye’de işler yolunda giderse, çok güzel, takdir edilir mevzular oluşursa hemen ortaya bir veya birkaç tane saçma sapan konu atarlar. Halk da onu konuşur. Güzelliklerin üstünü örtmeye çalışırlar. Peki bunu nasıl başarırlar ?

Onlar, ahtapot gibi heryere yayılmışlar, heryerde elleri, kolları var. Özellikle medyada büyük bir güçleri var. Zaten günümüzde de bu çok da önemli olmayan konuyu "kaos" gibi gösteren medyanın bilmem ismini söylememe gerek var mı ?

O "art niyetli" kişilere söylüyorum: Çok heveslenmeyin ! Artık ülkemizde ve Dünya’da "diriliş" hareketi var ! Artık halkımız uyanıyor ! Medyadaki gücünüzü kaybediyorsunuz. Artık "dürüstçe" işini yapan medya güçleniyor ! Artık halkımız hak edene ilgi gösteriyor. Sizin son kozlarınızı oynadığınızı biliyoruz. Halkımız inşallah bu planların da "asıl amaçlarını" anlayacaktır.

"Art niyetli" insanlar ülkemizde etkisiz hâle gelene kadar,
o birlik beraberlik düşmanlarının foyaları ortaya çıkana kadar,
"cemaatçi" , "dinci" , "akp"ci yaftalarıyla önyargılar sona erene kadar,
özümüze dönüşümüzü tamamlayana kadar

BİZ YAZACAĞIZ !
ARTIK İÇİMDEN YAZMAK GELİYOR !