Bor Eski Belediye Başkanı Sıtkı Erat, 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Ak Parti'den aday adayı oldu. Ak Parti'de Borlu olduğu da düşünüldüğünde en güçlü adaylardan birisi olarak gösterilen Sıtkı Erat'ın aday adaylığı ile Ak Parti'de dengeler değişti. 

Bugün Ak Parti İl Başkanlığında başvurusunu yapan Sıtkı Erat, İl Başkanı Ömer Kılıç'a başvuru formunu teslim etti. 

Sıtkı Erat Hayranları isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda:  Haydi Bismillah... Türkiye Yüzyılı hayaliyle çıkılan bu kutlu yolda , onurlu bir hizmet görevini üstlenmek için 28. Dönem Niğde Milletvekilliği aday adaylık başvurusu ilk günki aşk ve heyecanla bugün gerçekleşmiştir.Memleketimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. ( - - - YARIM KALAN HİKAYEMİZ VAR BİZİM - - - )" denildi. 

SITKI ERAT KİMDİR?

Belediye Başkanı Sıtkı ERAT 1962 yılında Niğde’nin Bor ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan ERAT, Erciyes Üniversitesi İşletme fakültesini bitirdi. Sarraf olarak meslek hayatına başlayıp, çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilikler yapmıştır.
2004 yerel mahalli seçimlerde İl Genel Meclis üyeliği görevini üstlenen ERAT;2009-2019 yılları arası iki dönem Bor Belediye Başkanlığı görevini yerine getirmiş memleketimize sayısız eserler bırakmıştır.

Vali ve eşi Öztürk ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Vali ve eşi Öztürk ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

İyi  derecede ingilizce bilen Erat ,Evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim