Selçuk İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Sümeyye Güntülü Öztürk, Milli Eğitim Müdürlüğü makamını devraldı.

   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 92.yıl dönümü kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturan Selçuk İlköğretim Okulu öğrencisi tablet ve akıllı tahtaları sordu.

   Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, düzenlenen temsili devir teslim töreninde bütün çocukların bayramını kutladığını belirterek “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi bir gün bu koltuklarda görmek en büyük arzumuz” diye konuştu. Müdürlük koltuğunu Ekinci’den devralan, Selçuk İlköğretim Okulu öğrencisi Sümeyye Güntülü Öztürk, Niğde’nin eğitim durumu hakkında Milli Eğitim yöneticilerinden bilgi aldı. Müdür Yardımcılarından tablet ve akıllı tahtalar hakkında bilgi alan Sümeyye, “Eğitim-öğretim için çalışan herkese teşekkür ediyorum. Okullarımızın bir an önce ikili öğretimden kurtulmasını, akıllı tahtalarla donatılmasını istiyorum” dedi.

   Makam ziyaretinde Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İsmail Karacan, M. Ali Durak, Yusuf Tüfekçi, Selçuk İlköğretim Okulu Müdürü Ali Yıldırım, Türkçe öğretmeni Nazan Elli, öğrenciler dolunay Yelten, Nur Sima Ünlü, Enes Ateş de hazır bulundular.

   Programın son bölümünde Milli Eğitim idarecileriyle hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.






Editör: TE Bilişim