Yerel gazeteciliğe farklı bir heyecan getiren, kurulduğu ilk yıldan itibaren okuyucularıyla birlikte sürekli büyüyen  Niğde Haber gazetesi  13’ncü yayın yılına girdi.

  

4 Ekim 1999 tarihinde yayın hayatına başlayan Niğde Haber Gazetesi, 13. Yaşını kutluyor. 1999 yılında Niğde’denin üçüncü gazetesi olarak kurulan Niğde Haber 13 yıldır istikrarlı, tarafsız ve ilkeli habercilikten ödün vermedi.

Niğdelinin sesi olan gazete yenilenen ve gün geçtikçe ivme kazanan yayın hayatı ile Niğde kamuoyunda var olmaya devam ediyor.

 

Gazeteyi 2006 yılında devralan Genel Yayın Yönetmeni M. Murat Sezgin 13. Yıldönümü münasebeti ile yaptığı açıklamada “ilkeli, tarafsız ve objektif haber anlayışı kazanan gazetemiz; dün olduğu gibi bugünde Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeden, sorumlu gazetecilik ilkesi ile halkımızdan aldığımız güçle Niğde’de okuyucunun gözü kulağı olmaya devam edecektir” dedi.

 

Bizde borhaber.net ailesi olarak Niğde Haber Gazetesi Genel Yayın yönetmeni ve çalışanlarını kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.



Editör: TE Bilişim