İftara bir çok şehit yakını katılırken, Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Niğde Garnizon Komutanı Ufuk Nayır, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Kültür ve Turizm Müdürü Tansel Tokmak, İl Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, yardımcıları Muhammed Ali Garip ve Selçuk Demirtaş, Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir katıldı. 

Konak Restaurantta düzenlenen iftarda açıklama yapan Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, iftara gelenlere teşekkür etti.

Başkan Demir açıklamasının devamında şunları söyledi; ‘Bugün şehit ailelerimizle mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir iftar programı düzenledik. Niğde merkez, köy kasabada bulunan şehit ailelerimiz katıldı. Bu konuda bize destek veren Saksısan işletmesinin sahibi İsa Tanrıverdi kardeşimize de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bu programların çok sık olması gerekiyor. Biz şehit ailesiyiz. Şehit bir annenin babanın evladı ama artık şehit olduktan sonra vatana maal olmuş herkesin şehidi. Bu şekilde etkinliklerimize devam edeceğiz’ diye konuştu.


http://www.borhaber.net/guncel/nigde-de-sehit-aileleri-iftarda-bulustu-h17335.html

Posted by Bor Haber on 14 Temmuz 2015 Salı
Editör: TE Bilişim