Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen KYK Kültür Sanat Sokağı Sergisi Merkez Şadırvan Parkta açıldı. Sergide, GSB Niğde yurtlarında açılan kurslarda öğrencilerce yapılan yağlı boya, taş baskı, ahşap oyma ve takı tasarımı dallarında yapılan eserler beğeniye sunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, yaptığı açıklamada, “KYK Akademi” çalışmaları kapsamında kurs faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor

Niğde 'de yurtlarda çeşitli kurslar açtıklarını ifade eden Ötgünlü, şunları söyledi: “Niğde’mizde bulunan 9 yurdumuzda öğrencilerimizden isteyenler bu kurslara katıldılar. Sene sonu itibarıyla bu sergimizi gerçekleştiriyoruz. Yıl boyunca yurtlarımızda bulunan öğrencilerimiz, yağlı boya, rölyef, taş baskı, ebru, taş baskı, ahşap oyma. Takı tasarımı, bebek yapımı gibi birçok alanda kursa katıldılar. Öğrencilerimiz el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyorlar. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sergi açılışına Öğrencilerin ve Niğdelilerin yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Emin Vural ve Gençlik Spor Yöneticileri katıldı.

Editör: TE Bilişim