Niğde Belediyesinden yapılan açıklamada; "Bazı basın organları tarafından sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna yansıyan Modern Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimiz önünde bulunan çöp konteynırları içerisindeki cansız hayvanların görüntüleri herkeste olduğu gibi kurumumuzca da üzüntü ve kızgınlıkla karşılanmış, hızlıca gerekli tahkikat başlatılmıştır.

Yaptığımız incelemeler neticesinde, cansız bir şekilde çöp konteynırında bulunan hayvanların, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakıldığı, personellerimiz tarafından hiçbir şekilde böyle acımasız bir uygulamanın yapılmadığı tespit edilmiş olup, gerekli idari işlemler başlatılmıştır. Niğde Belediyesi olarak ölen hayvanlarımızı hiçbir şekilde çöpe atmıyor aksine çöpte ölü bulunan hayvanlarımızı toplayarak defin işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu konu ile alakalı olarak hayvan mezarlığı çalışmalarımızın olduğunu daha önce belirttiğimiz gibi tekraren

Ulusal Egemenliğin 104.Yılı Kutlanacak Ulusal Egemenliğin 104.Yılı Kutlanacak

kamuoyunun bilgisine sunarız. Niğde Belediyesi olarak son 3 yıl içerisinde sadece Hayvan Barınağına yaklaşık 4 milyon TL'ye yakın yatırım yaparak Modern Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi haline getirip bölgenin en modern tesisini kurduk.

Kamuoyuna Saygı ile Arz Olunur." denildi. 

Editör: TE Bilişim