Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bir taraftan yeni güzergahlarda yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da bozulan yollarda iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını yapıyor.

Geçtiğimiz yıl asfaltlama çalışması kapsamında tüm zamanların rekorunu kıran Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bağlantı yolları ve ara sokaklarda yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını Ramazan ayında da sürdürüyor. Ekipler, Şehitler Mahallesi Murtazabey Sokak’ta asfalt serim, bakım ve onarım çalışması yaptı.

Şehir geneline yayılan asfaltlama çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye olarak Niğde’yi güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ettiklerini söyledi. Yol ve kaldırım yapımı, asfaltlama ve çevre düzenlemesi alanlarında, son 7 yıldan bu yana sürekli artış gösteren bir trendle çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Akdoğan, diğer bütün hizmet alanlarında olduğu gibi asfaltlama ve yol yapımı gibi çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade etti.

Asfaltlama çalışmaları kapsamında geçen yıl tüm zamanların rekorunu kırdıklarını anımsatan Başkan Akdoğan, bu sezon da yaz boyunca asfaltlama çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


 
Editör: TE Bilişim