Niğde Barosu, seçimlerin ardından yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri 8 avukatın istifa etmesi ve son olarak disiplin kurulu, denetleme kurulu ve delege kurulu asil ve yedek üyelerinden oluşan 12 avukatın istifası üzerine kısmi seçim kararı aldı.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL YAPILACAK

Niğde Barosu Yönetimi gelen istifaların ardından kısmı seçim kararı alırken seçimlerin 03 Aralık 2022 tarihinde yapılacağı ilan edildi. Niğde Barosu Tarafından yayınlanan Olağanüstü Genel Kurul İlanında, “1136 Sayılı Avukatlık Kanunu’nun 83. Maddesi gereğince Niğde Barosu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 03.12.2022 tarihinde 11:00 – 12:30 saatleri arasında belirlenen gündem maddeleri ile Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Murat Zeren Hizmet Binası 4. Kat Elit Salon’da yapılacaktır.
Niğde Barosu Baro Disiplin Kuru, Denetleme Kurulu ve Kısmı Türkiye Barolar Birliği Delegeliği Seçimleri 03.12.2022 tarihinde saat 13:00 – 17:00 arasında Merkez Seçim İlçe Kurulu Başkanlığı gözetiminde Niğde Adliyesi Avukatlar Odası’nda yapılacaktır.
İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gündemle 10.12.2022 tarihinde aynı yer ve saatte, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Kısmi Türkiye Barolar Birliği Delegeliği seçimi yapılacaktır” denildi.

Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı

 Yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği Delegeliği seçimleri yapılacak. Genel Kurluda disiplin kurulu için 5 asil 3 yedek, Denetleme Kurulu için 3 asil 3 yedek, Türkiye Barolar Birliği Delegeliği (Kısmi) için 1 asil 3 yedek seçilecek.
 

Editör: TE Bilişim