MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er ; Geleceğin teminatı gençlerimizin bayramı

 

MHP Niğde İl Başkanı Mimar Hakan Er, Türk Milleti’nin ve Niğde halkının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

MHP Niğde İl Başkanı Mimar Hakan Er , 19 Mayıs’ın Ötüken’de güneş gibi doğan bir iradenin, Malazgirt’le Anadolu’ya mühür vuran cesaretin ve Mondros’la köşeye sıkışsa da pes etmeyen dizginlenemez inancın bağımsızlık vuslatı olduğunu söyledi.

Başkan Er, “Biliyoruz ki geleceğimiz, ancak vatan ve millet sevgisini taşıyan, yüksek ülküleri hedeflemiş bir gençliğin yetişmesi ile güvence altına alınabilecektir. Yüreği millet sevgisi ile dolu; erdemli, insanlığa, ülkesine, ailesine ve kendisine karşı sorumluluklarının bilincinde olan bir gençlik sayesinde Cumhuriyetimizin yüzüncü, 19 Mayıs’ın yüz dördüncü yıldönümünde, ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine ulaşmak imkan dahilinde olacaktır. Bu düşüncelerle, mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı bu çok anlamlı günün 93. yıldönümünde, büyük Türk milletinin ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin bayramını kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim