Niğde’de yayın hayatına devam eden  Gündem Gazetesi, 13 Mart tarihi itibariyle altıncı yayın yılını tamamlayarak, yedinci yayın yılına girdi.



Yayın hayatını sürdürdüğü altı yıl boyunca Niğde Basınına yeni bir soluk, yeni bir renk katan Gündem’in, ilkeli, dürüst, basın ahlakına saygılı bir yayıcılık anlayışını yedinci yılında da sürdürmeye kararlı olduğunun altını çizen Yazı İşleri Müdürü Alparslan Başaran, Bu ilkelerimizden hiçbir zaman ve hiçbir şartta taviz vermedik, vermeyeceğiz. İlkeli, dürüst, basın ahlakına saygılı yayıcılık anlayışı ile okuyucularının gönlünde taht kuran Niğde Gündem, bundan sonra da okuyucularından aldığı güçle ilkelerinden kesinlikle taviz veremden yayın hayatını sürdürmeye devam edecek.” diye konuştu.

 
Gündem Gazetesinin kuruluşunun 7. Yıldönümü nedeniyle Niğde Valisi Âlim Barut da bir mesaj yayınladı. Vali Barut Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Giray’a yazılı olarak gönderdiği mesajında; “Gazetenizin yayın hayatına başlamasının 7. kuruluş yıldönümünü kutlar, yayınlanmasında emeği geçenleri tebrik eder, daha nice yayın yılları dileğimle size ve tüm çalışanlarınıza selâm, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

  

Borhaber.net olarak Gündem Gazetesinin yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyor, nice yıllara ulaşmalarını temenni ediyoruz. 


Editör: TE Bilişim