Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur ülkemizde gerçekleşen darbe girişimi konusunda görüşlerini açıkladı.
 
SİPER-SEN- Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası  Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur açıklamasında; “Türkiye Cumhuriyetini direk  hedef alan darbe girişimi, Türk Devletinde, Türk Milletinde  ve onunla bütünleşmiş bir çok kurumda  maddi ve manevi büyük tahribat yapmıştır.
 
Ruhları şad olsun şehitler verdik… Türk Milletinin milli refleksi ile, birlik beraberliğimiz ile bu zor günler aşılmıştır, oluşan derin yaralar bir şekilde sarılacaktır.
 
Bu “Şer”den herkes ve her kurum payına düşeni almalıdır. Devlet yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları, bütün toplum kesimleri ve özellikle iktidar ve siyasetçiler bundan ders çıkartmalıdır. Bugün darbeyi yapanlardan çok, darbe aşamasına nasıl gelindiği sorgulanmalıdır. Birinci mesele budur.
 
Bu güne kadar, Türkiye Cumhuriyeti’nin  hemen hemen bütün kurumlarında, en hassas noktalarda  en üst görevlerde  dönmeler, Natocular, Gladyocular,  ABD-CIA-Fetocular,  soysuz sopsuz gayri milli biatcılar, takiyyeciler, siyasi fahişeler,  ayrılıkçı kürtçüler…  görev yapıyor. Bunlar en üst görevlere bilinçli olarak getirildi, karanlık güçlerin referansları ile terfi  ettirildi.  Her türlü destekler sağlandı.
 
Bu durum bugünün meselesi değil, yılların meselesidir. Son 40 yılın iktidarları bu milletten olmayanları, gayri milli unsurları,  hep iyi yerlere getirdi. Bu ülkenin kaynağını hep gayri milli şebekeler yedi… tüketti. Bütün iktidarlar bu yolu seçti veya seyretti. Ne zaman ki ülke dara düştü… Anadolu dendi… Asil Türk Milleti dendi…
 
Bir  fetret devri daha atlattık. Bir musibet bin nasihatten iyidir…
 
Artık yeter…. Bu ülkeyi gerçekten, samimi olarak  sevenlerin devlet ile yasak aşklarının bitirilmesi gerekiyor.  Yüce Türk Devletinin,  bilgili, donanımlı, vatansever, asli unsuru Türk Çocuklarına tesliminin, onların devriminin  zamanıdır.  Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi uygulanmalıdır.  Aksi durumda her zaman darbelere maruz kalır, bölünme kaygısını yaşamaya devam ederiz. Bugün Fetocu olur, yarın Natocu olur, öbür gün Kürtçü olur… “dedi.

 
 
Editör: TE Bilişim