Bor Belediyesi yapılan ihale ile birlikte jeneratör alımını tamamladı.

Bor belediyesi, içme suyu pompalarının bulunduğu Pınarbaşı  terfi binasına 2x375 KVA ve 300 KVA, Mehmetçik mahallesi depo yanı terfi binasına  300 KVA  ve belediye hizmet binasına  63 KVA jeneratör satın aldı.  

 Elektrik kesintisinden dolayı su sıkıntısı yaşanmasını engellemek amacıyla yapılan jeneratör ihalesine 6 firma katılmış olup  ihaleye  en uygun teklifi Aksa Satış Ve Pazarlama A.Ş. Kayseri şubesi vermiştir. Firma ile sözleşme  yapılıp jeneratörlerin montajı yapılmıştır. Bor Belediye'si  alınan jeneratörler için KDV dahil 318.423.00 TL bedel ödemiştir.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Bor Belediyesi Su İşleri Müdürü Cengiz Poyraz ;'' Yıllardır ilçemizde elektrik kesintilerinin fazla olması birçok konuda sıkıntılar doğuruyordu.Doğal olarak içme suyu pompalarında da elektrik kesildiği  için ilçemize düzenli olarak su veremiyorduk. Yeni aldığımız Jeneratör’lerle birlikte artık içme suyu pompalarında elektrikler kesilse bile anında jeneratörler devreye girecek ve elektrik   üreterek düzenli olarak  Şehir  suyu  şebekesine su aktarımı sağlayacaktır. Amacımız belediye olarak halkımızı mağdur etmeden çözüm üretmekti.Başkanımız nezdinde bu elektrik sorununu jeneratörler ile düzeltebileceğimizi düşündük ve ihalesini yaparak belediyemize kazandırmış olduk.İnşallah aldığımız bu jeneratörler ile birlikte bu sorunu ortadan kaldırmış olacağız ve halkımızı su konusunda mağdur etmemiş olacağız.Bununla birlikte yapacağımız her çalışma halkımızın yararına olmaya devam edecektir'' dedi.










Editör: TE Bilişim