Niğde Belediyesi itfaiye Müdürlüğü, Türkiye'de sadece beş büyükşehir belediyesinde bulunan 55 metre merdivenli itfaiye aracını bünyesine katarak araç filosunu 12 çıkardı.

İtfaiye teşkilatının hedefini büyütmek ve standartların üzerine çıkarmak isteyen  Niğde Belediyesi, itfaiye araç filosuna tam donanımlı bir araç daha ekledi. İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 302.yıldönümünü yeni alınan 55 metrelik araçla kutlayan Niğde Belediyesi araç filosunun gücüne güç kattı.

Niğde Belediyesi yangınlara daha hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edebilmek için araç parkurunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda;55 metre merdivenli, dijital ekranlı ve Türkiye'de sadece beş büyükşehir belediyesinde olan son teknoloji ile donatılmış itfaiye aracını Niğde Belediyesi bünyesine kazandırdı.

NİĞDE BELEDİYESİ'NE YAKIŞIR ARAÇ FİLOSU
Türkiye'de sadece beş büyükşehir belediyesinde bulunan;tam donanımlı, 55 metre merdivenli itfaiye aracını Niğde Belediyesi'ne kazandırmaktan mutlu olduklarını belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,'' Son teknolojiyle donatılmış aracımız Niğdemize geldi. Bu aracın en önemli özelliği 55 metre yüksekliğe ulaşabilmesidir. Bugüne kadar belediyemizin araç filosuna birçok yatırımlar yaptık. Bunun en başında itfaiyemiz geliyor. Aldığımız bu yeni araç da yatırımlarımızdan birisidir. İtfaiye filomuzda böyle bir aracımız yoktu. 2.5 milyon TL değerindeki bu aracımız her türlü donanıma sahip. Aracımızın ilimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuyorum. İtfaiye teşkilatımızı, Modern itfaiye binası ve araç filomuzu güçlendirerek itfaiyecilik alanında çok önemli mesafeler kat ettiğimizi düşünüyorum''dedi.



 
Editör: TE Bilişim