Niğde’de yayın yapan ve 23. yayın hayatına giren İsmet Ünver yönetimindeki  51 Haber Gazetesi  22 yılını bitirmenin sevincini yaşıyor.

 

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni İsmet  Ünver 23. Yaş günümüz münasebetiyle bir açıklama yaptı. Ünver açıklamasında, ''Bu güne kadar geçen 22 yıllık yayın hayatımız boyunca hiçbir baskı ve yönlendirmeye fırsat tanımadan kanunlar çerçevesinde halkımızın yanında olduk. Haklı olduğumuz konularda hiçbir şekilde ödün vermedik. Bundan sonra ki yıllarda da, bu tutumumuzu beğenmeyenler, karşı çıkanlar olsa da doğru bildiğimiz yolda bıkmadan yılmadan yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Bir yaş daha büyümenin sevinci, mutluluğu ve onuru içinde olduklarını belirten Ünver, '51Haber Gazetesi'ni yayın hayatına kazandırıp ilk nüshalarını okurken, 'Acaba bir yılı ne zaman dolduracağız da yaş günümüzü kutlayacağız' diye düşüncemi seslendirdiğim o günleri hiç unutmuyorum. 22 yıl bir gün demeyeyim ama bir ay gibi gelip geçti ve şimdi 23. yaşımıza girişimizi kutluyoruz. Gerçi yıllar bir su gibi geçiyor olsa da derinden düşündüğümüzde geride bıraktığımız 22 yılda ne zorluklar, sıkıntılar çektiğimizi de bir ben, çalışma arkadaşlarım ve bir de Allah bilir” dedi.

 

 

Ünver açıklamasını şöyle sürdürdü; “Geriye dönüp de şöyle bir bakıp, 'Bugüne kadar neler yaptık?' diye kendime sorduğumda, Bor ve Bor halkı adına bir çırpıda sayamayacağım büyük hizmetlere imza attığımızı belirtmeden geçemiyorum. Yüzlerce mağdur insanımızın sesi kulağı, sorunların çözümlenmesinde vatandaşlarımızla-yetkililer arasında köprü olduk. Bunu yaparken de kanunlar çerçevesinde doğruluktan, dürüstlükten ayrılmadık. Bunun için gönlümüz, kalbimiz rahat olarak doğru bildiğimiz yolda halkımızın desteği ile bıkmadan, yorulmadan ve yılmadan hayatta olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle hep yürümeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

 

  

İsmet Ünver açıklamasının devamında ; 51 HABER GAZETESİ 12,12,1990 tarihinde doğdu. Büyüdü, büyüdü, yürüdü, yürüdü ve  22 yılını geride bıraktı. Bugün dünden de kararlı olarak daha azimli şekilde 23. yaşına merhaba demenin mutluluğunu yaşıyor.

 

 

Bu arada, 51 Haber Gazetesi olarak 22 yılımızı tamamlayıp, 23.Yaşımıza girmemiz dolayısıyla bizi telefonla, bizzat gelerek veya tebrik göndererek kutlayan bütün okuyucularımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Borhaber.net olarak 51 Haber Gazetesini tebrik ediyoruz.

 

Editör: TE Bilişim