2013 LYS’yi değerlendiren Niğde Final Dershanesi Müdürü Hakan Aydın, Final Dergisi Dershanelerinin sınavda hiçbir başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladığını söyledi.

 

2012 Yılında MF-2 ve MF-3 puan türlerinde elde edilen Türkiye birinciliğinin yanında 20 öğrencilerinin, 130 farklı derece ile ilk 1000’de yer aldıklarını hatırlatan Aydın; “Dershanemiz geçen yılki bireysel ve kitlesel başarısını bu yılda elde ettiği derecelerle perçinledi” dedi.

 

Aydın, 2013 LYS’de farklı puan türlerinde 15 il birinciliğinin yanında Türkiye Genelinde ilk 1000’de 26 öğrenci ile 90derece elde ederek bireysel ve kitlesel başarısını bir kez daha kanıtladığını belirtti.

 

Dershanelerinin ayrıca ilimizde ilk 10’da da 90 derece ile bu alanda da rakipsiz olduğunu gösterdiğine vurgu yapan Hakan Aydın; “Bu başarıları ile yüzümüzü güldüren öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini kutlar, bundan sonraki eğitim öğretim yaşamlarında başarılar dilerim” diye konuştu.

 

Tercih işlemlerinin önemine de değinen Hakan Aydın, “Tercih işlemleri, birçok teknik detayı olan, karmaşık ve zor bir süreç. Öğrencilerin bu dönemde alanında uzman kişilerden yardım alması, yanlış tercih yapmamaları açısından çok önemli. Çünkü bu dönemde yapılacak hataların geri dönüşü yok ve telafisi çok zor” dedi.

Niğde Final Dershanesi Müdürü Hakan Aydın, tercihler konusunda şunları söyledi:

“Bu nedenle dershaneleri öğrencisi olma koşulu aramaksızın tüm hemşerilerimiz, 233 31 11’i arayarak rehber öğretmenlerimiz ile görüşmek için randevu alabilirler.

Final Dergisi Dershaneleri olarak, geleceklerine yön verecek olan bu kritik dönemde öğrencilerimizin yanında olmaktan ve onlara bu konuda da hizmet vermekten onur duyarız.”

 

Editör: TE Bilişim