Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı

Ak Parti 23. Dönem Rize Milletvekili Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği – Müsiad kurucu başkanı Bayram Ali Bayramoğlu Niğde’ye 3. Kez gelerek  Üniversite’de iş adamları ve akademisyenlerle birlikte iftarlı sohbet programına katıldı. 

Bayram Ali Bayramoğlu'nun Üniversite'ye - Niğde'ye  İlgisi nereden geliyor?

Ak Parti Eski Milletvekili ve Müsiad eski başkanı Ali Bayram Bayramoğlu, beş ay önce yine Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin davetlisi olarak gelip konferans vermişti. (burada tıklayın)  Bayramoğlu 2016 yılında da Niğde’ye gelerek konferans vermişti. (burada tıklayın)

Beş Ay içinde 2. Kez Niğde’ye gelen Bayram Ali Bayramoğlu Üniversitede İftar ve Söyleşi Programı Gerçekleştirildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde MÜSİAD Kurucu Üyesi ve Eski Başkanlarından Ali Bayramoğlu’nun katılımıyla iftar ve söyleşi programı gerçekleştirildi. Üniversite merkez yemekhanesinde gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hamdi Doğan, Prof. Dr. Recep Çiçek ve Prof. Dr. Nafiz Tok ile davetliler ve çok sayıda akademisyen ve idari personel katıldı.

Söyleşi öncesinde açıklamalarda bulunan ve Üniversite  hakkında bilgiler veren Rektör Uslu, “MÜSİAD Kurucu Üyesi ve Eski Başkanlarından Sayın Ali Bayramoğlu’nun tecrübelerini dinlemek ve bunlardan faydalanmak üzere bu program organize edildi. Şimdiden kıymetli katkıları dolayısıyla kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

MÜSİAD Kurucu Üyesi ve Eski Başkanlarından Bayramoğlu ise depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunarak başladığı açıklamalarının devamında iş hayatının durması veya aksamasının yaratacağı etkilerden bahsederek ekonominin temelinde devamlılığın esas olduğunu söyledi. Bayramoğlu açıklamalarının devamında sağlıklı bir iş ortamı için gerekli olan şartlar hakkında da bilgiler verdi.

Program, karşılıklı soru ve cevapların ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim