Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Şubesi Tanıtım ve Medya Sektör Başkanlığının organizatörlüğünde gerçekleştirilecek  dev panel.

Niğde’de kurulduğu günden bu yana çeşitli faaliyetlere imza atan Müsiad,  Niğde’nin ekonomik ve kültürel yapısına katkı sağlayacak önemli çalışmalar öncülük etmeye devam ediyor.

Tanıtım ve Medya Sektör Kurulu Başkanı Can Demiryel panel hakkında; ‘’28 Şubat postmodern darbesi ile Türkiye’nin ilerlemesi durdurulmak istenmişti. Türkiye’ye ekonomik açıdan ne gibi zararları oldu. 28 Şubat bir son darbe mi idi. Türkiye o yıllardan sonra darbe girişimleri ile karşı karşıya kaldı. Süreçler nasıl işledi’’ dedi

Demiryel  konuşmasına devamla; ‘’Bu ve buna benzer konuların derinlemesine işleneceği Müsiad Paneline , Müsiad eski genel başkanlık görevinde bulunan Ali Bayramoğlu, gazeteci yazar Ekrem Kızıltaş katılacak. Müsiad Sektör Kurulları Başkanı Mücahit Umucu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panel 27 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da Niğde İl Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Bu panelimize bütün Niğde halkı davetlidir’’ dedi.

Editör: TE Bilişim