Bor Fahri Kirt Ortaokulu Geleneksel Bahar Şenliği okul bahçesinde düzenlendi. Öğrencilerin sergilediği gösteriler ise şenliğe damgasını vurdu.

Etkinliğe Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Bor Garnizon Komutanı Kd. Albay Fatih DAĞLI’ ve 7. Ana Bakım Merkezi Komutanı Bakım Albay Erol ÇETİN, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin,İl Genel Meclisi Üyesi Sabri Bozdağ, Tevfik Avanoğlu,İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Okul Aile birliği Başkanı Ali İhsan Daş, Okul Müdürü Ahmet Saltık, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar BaharŞenliği etkinliğine katılımda bulundu.


Her yıl düzenlenen Bor Fahri Kirt Ortaokulu Geleneksel Bahar Şenliği bu yılda 2 gün süreli coşkulu bir şekilde gerçekleşiyor.


Anaokulu sınıf öğrencilerinin gösterileri izleyenleri büyüledi. Yapılan yarışmada 1. Gelen minik öğrenci Berke Özat’a ödülünü Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu takdim etti. İlçe protokolü, öğrencilere sevgi gösterisi ve çeşitli hediyeler takdim ettiler. Günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdiler.


Şenlikte öğrenciler hazırladıkları okul çalışmaları ve gösterileri sundular. Yine açılan teknoloji ve tasarım sergisi de ilgi gördü. Okul Aile Birliği tarafından şenlik kapsamında gerçekleştirilen kermeste ise bir birinden lezzetli yiyecek ve içecekler vatandaşlara sunuldu. İki gün sürecek olan Bahar Şenliği, Eğlence ve Coşkunun Adresi Oldu. Öğrenciler yoğun geçen bir eğitim yılı sonunda hem streslerini atma hem de topluca eğlenme fırsatı buldular. Kermesten elde edilen gelir ise okulun ihtiyaçlarında kullanılacak.



Editör: TE Bilişim