Eğitim 2023 Derneği genişletilmiş istişare toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. 
Royal Anka otelinde gerçekleştirilen toplantıya Niğde’den Eğitim 2023 Derneği Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Gazi Karabulut, Dernek YDK üyesi  Yunus Kızıl, dernek üyeleri Cemal Sevim ve Tuncay Genç katılırken ayrıca genel merkez yönetimi, yüksek danışma kurulu, il başkanları, dernek üyeleri ve diğer davetliler katıldı. Saat 14 00’da başlayan toplantı saygı duruş, İstiklal Marşı ve protokol konuşmalarının ardından il başkanlarının değerlendirmeleri ile devam etti.
         Toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim 2023 Derneği genel başkanı Ertekin Engin ““Bireyde bilgi toplumda sevgi” düsturu ile çalışmalarını sürdüren eğitim 2023 Derneği bir medeniyet inşasına talipti. Bu medeniyet inşası cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılında lider ülke Türkiye ideali ile mümkün olacaktır. Hedefimizi cumhuriyetimizin 100. Yılında  müreffeh bir Türkiye hayalimizdir. Bu hayalin gerçekleşmesi milli, ahlaki, gelişimci, üreten bir eğitim yapısının hayata geçirilmesi ile mümkün olacaktır.”
         YDK üyesi Hakan Kavak’ın dernek faaliyetlerini aktarmasının ardından teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Gazi Karabulut ve genel sekreter Vedat Ali İnam il başkanlarının yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler sundu.
         Programa katlan bütün il başkanları illerinde yaptıkları çalışmaları ve yapmayı planladıkları faaliyetleri aktardıktan sonra eğitim politikalarından sorumlu genel merkez yöneticisi Nuh Kabakçı önümüzdeki dönem uygulamaya geçirilecek olan uzaktan eğitim projesini tanıttı.
         Akşam yemeği ile son bulan programın ardından toplantının divan başkanlığını yapan genel başkan yardımcısı Süleyman Pekin bütün katılımcılara teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim