Bor Halk Eğitim Merkezi yıl sonu etkinliği düzenledi, Kursiyer sertifikalarını aldı ve hazırladıkları ürünleri içeren  sergi açıldı.
 
Bor Halk Eğitim Merkezi dün yıl sonu etkinliği yaptı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan etkinlik  Halk Eğitim Merkezi binasında geçtiğimiz gün gerçekleşti. Etkinlikte kursiyerlere sertifikaları verildi. Kursiyerlerin yıl içerisinde hazırlamış oldukları,  salon, mutfak takımları , çeyiz eşyaları, iğne oyası, makinede Antep ve kum İşi, kılıf ve hurç dikimi, kurdele nakışı  gibi ürünlerin yer aldığı sergi açılışı yapıldı.
 
Kemerhisar Hisar İlköğretim okulu halk oyunları ekibinin oyunlarından sonra Müzik Öğretmeni Oktay Sarıteke’nin çaldığı güzel parçaların ardından Kursiyerlere Bor İlçe protokolu tarafından sertifikaları verildi.
 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nevzat Çağlı’nın Merkezlerinin yıl içinde yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kursiyerler adına da Ferdana Çopur bir konuşma yaptı.
 
Konuklara çeşitli ikramın da yapıldığı yıl sonu etkinliğine Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, İl Genel Meclis Üyesi Ferhat Kavaklıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Halk Eğitim Müdürü Nevzat Çağlı ve Yardımcıları Tayyarı Arı, İsmail Kaya, Evren Yılmaz, Şit Oral ile bazı okulların idarecileri ve vatandaşlar katıldı.
 
Serginin bu hafta sonuna kadar Halk Eğitim Merkezi binasında açık tutulacağı belirtildi.


Editör: TE Bilişim