Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem yanına Belediye Meclis üyelerini de alarak kısa bir açıklama ile Emrah Özdemir'e soru sordu. Seçim öncesi belediye önünde sergilenen araçların nerede olduğunu sordu. 

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ; Seçimden Önce Sergilediğiniz Araçlar Nerede ? Video: CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ; Seçimden Önce Sergilediğiniz Araçlar Nerede ?
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem bugün yaptığı bir açıklamada ; Sayın Belediye Başkanı Emrah Özdemir, seçimlerden önce satın alıp sergilediğin araçların, 5 tane çift kabin, 1 tane kurye, 1 tane kamyon Kayseri'den çekici araçlarla getirdin. Seçimden bir gün sonra yine çekici araçlarla geri Kayseri'ye gönderdin. Bu çekicilere 5 bin lira ödeme yantın mı? Şuan bu araçlar nerede? Belediye meclis üyelerim yanımda, göstermenizi istiyorum. Yoksa neden Niğde'de değiller. onun cevabını vermenizi istiyorum. Seçim öncesi manüplasyon mı yaptınız" dedi.

Erhan Adem'in bu açıklamasının ardından Emrah Özdemir'in açıklama yapması bekleniyor. 

Niğde Belediyesi’nin Araç Filosu Gün Geçtikçe Büyüyor Niğde Belediyesi’nin Araç Filosu Gün Geçtikçe Büyüyor

Editör: Selim GÖKEL