Bor Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilerin yeni teknolojilerin sergilenmekte olduğu Tarım Fuarları ziyaretlerine her yıl olduğu gibi bu yılda Borlu çiftçilerimizi, Mersin 7.Uluslararası Tarım fuarına götürdü.

 

Fuar ziyareti için katılımcılarını 7 minibüsle Mersin’deki Tarım Fuarında bir araya getiren Bor Ziraat Odası Başkanlığı Borlu 150 kişilik Çiftçilerin yeni teknolojileri yerinde görmesi, teknolojik gelişmelerden haberdar olması için bu sefer daha büyük bir katılımla Mersin 7. Ulusal arası  Tarım Fuarına üyelerinin katılımını sağladı.

 

Bor İlçesinden çok sayıda çiftçinin ziyaret ettiği Mersin 7.Ulusal Tarım Fuarında, stantları ziyaret eden Borlu çiftçiler traktör ve biçerdöverlerden gübreye, tohumdan fidancılığa, sulama teknolojilerinden hayvancılık, ekipmanlarına, tarımsal yayınlardan tarım sigortalarına ait gelişmeleri birebir firmaların Tarım Fuarında ki tanıtımını gerçekleştirmekte olduğu gıda sektörünün hemen her kolundan ürün, hizmet ve teknolojileri ziyaretçilerle buluştu.

 

Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç yaptığı açıklamasında; Üyelerimizi yeni Tarımsal teknolojilerin 1-4 Mart 2012 Tarihlerinde Mersin ilimiz Yenişehir Fuar Merkezindeki sergilenip tanıtıldığı Mersin 7.Uluslararası Tarım Fuarında buluşturduk. Borlu Çiftçi Üyelerimiz tarafından memnuniyet duyulan Tarım Fuarı katılımcılar tarafından gezilmesi büyük kalabalık ilgi ile gerçekleşti. Çiftçi üyelerimiz Tarımsal teknolojik gelişmelerin sergilenmekte olduğu Tarım Fuarında gelişmeleri ilgiyle tanıma fırsatı buldular. Buradan olumlu bilgilenerek dönüyoruz. Bu ve benzer önemli hizmetlerimize önümüzdeki günlerde devam edeceğiz” dedi.  


Editör: TE Bilişim