Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda, Beşiktaş bugün Niğde Belediyespor'un konuğu olacak. Genç Kartallar'ın görev yapacağı karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

 Statü gereği Ziraat Türkiye Kupası’na erken start veren Beşiktaş, bugün ikinci kademede Niğde Belediyespor’un konuğu oluyor. Teknik direktör Samet Aybaba’nın genç oyunculara forma vermeyi planladığı karşılaşma, Niğde 5 Şubat Stadı’nda oynanacak. Hakem Ömer Faruk Ocak’ın düdük çalacağı müsabaka, A Haber’den naklen ekranlara gelecek. Teknik direktör Samet Aybaba, Bölgesel Amatör Lig ekibi karşısındaki maçta genç öğrencilerine şans tanıyacak. Gaziantepspor maçında forma giyen isimleri kulübede bırakacak olan Aybaba, Mercan, Koray, Oğuzhan, Hasan Türk, Kadir gibi isimleri görevlendirecek. Ayrıca Yeni transfer Mehmet Akgün’ün de bugün ilk kez sahada olması bekleniyor.

Gözler Batuhan’da

Karabükspor maçında iyi bir görüntü çizen, ancak henüz resmi bir maçta golle buluşamayan Batuhan Karadeniz, şeytanın bacağını bugün kırmak amacında... İlk 11’de sahaya çıkacak olan genç futbolcu, sessizliğini bugün bozmak istiyor. 

Hazırlıklar tamam


Beşiktaş, maçın oynanacağı 5 Şubat Stadı’nda yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını noktaladı. Kara Kartallar, yaklaşık 1500 kişinin izlediği çalışmayla günü noktaladı ve kampa girdi.

NİĞDE BELEDİYESPOR: Asım, Nuri,Tolga, Tahsin, Çetiner, Rafet, Melih, Hamdullah, Burak, Murat, Serdar

BEŞİKTAŞ: 
Cenk, Mertcan, Escude, Ersan, Koray, M. Akyüz, M. Akgün, Oğuzhan, Hasan Türk, Kadir, Batuhan

STAT: 5 ŞUBAT

SAAT: 14.30

HAKEM: ÖMER FARUK

YAYIN: LİG TV2

Beşiktaş Niğde'de Coşkuyla Karşılandı  Foto Video Haberimiz  için TIKLAYIN


NİĞDE BELEDİYESPOR VE BEŞİKTAŞ MAÇI İLE İLGİLİ HABERLER, YORUMLAR, FOTOĞRAFLAR, VİDEOLAR VE MAÇ TEKRARININ YAYININ SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ...



Editör: TE Bilişim