VİDEO SAYFANIN ALTINDA

Niğde Belediye Spor futbol takımının bugün Beşiktaş ile Niğde 5 Şubat Stadında oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası II. Tur eleme maçında kadrosunda yer alacak muhtemel onbiri belli oldu.

NİĞDE BELEDİYESİ'NİN MUHTEMEL ONBİR'İ

Niğde Belediye Spor futbol takımı Beşiktaş karşısına; “Asım, Nuri, Çetiner, Tahsin, Tolga, Melih, Serdar Mert, Hamdullah, Rafet, Murat, Burak” muhtemel kadrosu ile çıkacak.

Niğde Belediye Spor Teknik Direktörü Rıfat Avcu, takımda Dato ile Nevzat’ın sakatlıklarının devam ettiğini, ancak cezalı futbolcularının bulunmadığını belirtti. 


Niğde 5 Şubat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de 5. haftayı Gaziantepspor yenilgisiyle kapatan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası maçında galip gelip, turu geçerek moral bulmayı hedefliyor.

Siyah-beyazlıların, Niğde Belediyespor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Cenk Gönen, Roberto Hilbert, Ersan Gülüm, Julien Escude, Uğur Boral, Hasan Türk, Necip Uysal, Erkan Kaş, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Akyüz ve Batuhan Karadeniz.

BEŞİKTAŞ 5 EKSİKLE NİĞDE'YE GELDİ

Beşiktaş, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Niğde Belediyespor ile yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçı için Niğde'ye gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Kayseri'ye giden siyah-beyazlılar, buradan kara yoluyla Niğde'ye geçecek. Beşiktaş, karşılaşma öncesi son çalışmasını bu akşam Niğde'de gerçekleştirecek.

Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı'nın başkanlık yaptığı kafilede 18 futbolcu yer aldı.

Teknik direktör Samet Aybaba, Niğde kafilesine Fernandes, Almeida, Veli, Sivok ve Holosko'yu almadı. Bu futbolcuların çalışmalarına İstanbul'da devam edecekleri bildirildi.

Siyah-beyazlı kafilede şu futbolcular yer alıyor:
Cenk Gönen, McGregor, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Uğur Boral, Ersan Gülüm, Escude, Mehmet Akyüz, Kadir Arı, Mertcan Aktaş, Koray Yıldız, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Batuhan Karadeniz, Hasan Türk, Olcay Şahan ve Hilbert.

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yarın 14.30'da oynanacak Niğdespor-Beşiktaş maçını Ömer Faruk Ocak yönetecek.

Biletler Kapalı Tribün 75 Tl.  Açık Tribün 50 Tl. olarak belirlendi. 5 Bin bilet satılması tahmin ediliyor. 


  Antrenmanı izleyen çok sayıda 
Beşiktaş taraftarı, siyah beyazlı takıma tezahüratlar yaparak destek verdi. Teknik direktör Samet Aybaba ve Beşiktaşlı futbolcular, sbtatdın girişinde çiçeklerle karşılandı. Niğde Belediyespor ise üzerinde 'Hoşgeldin büyük takım Beşiktaş, hoş geldin büyük hoca Aybaba" yazılı pankart astı.  

Antreman öncesi açıklama yapan Aybaba, şunyarı söşledi: 

"Öncelikle 
Anadolu'nun böyle güzel bir şehrinde Beşiktaşlılarla buluşmak çok keyifli, oyuncularımızda bu keyfi tadıyor. Oyuncularımla ilgili sert, hakarete varan konuşmalar olduğu gazetelerde çıkan haberler arasında. Çok enteresan çok komik bir şey bu. Ne oyuncularımızla karşı karşıya gelme var, ne oyuncularımızla tartışma var. Biz artık çizgisini çok iyi bilen bir takımız. Biz bir aile takımıyız. Aile içindeki tartışmaları dışarıda paylaşacak kadar da medeni insanlarız. Böyle bir şey olursa bunu paylaşırız. Ama benim ne Fernandes'le nede Sivok'la hiçbir konuda böyle karşılıklı tartışma ya da konuşmam olmamıştır. Gaziantepspor'u çalıştıran Hikmet Karaman'la da bir görüşmem olmamıştır.Beşiktaş'ın saha içi performansını etkileyecek yanlış şeyleri yapmamaya davet ediyorum herkesi. Eğer anlaşılmamış yanlış anlaşılmış veya anlaşılması istenen bir şey varsa bunun muhatabı benim, buradayım. Ben doğru şeyleri söylemeye dikkat ediyorum. Zaten onda da arkadaşları aydınlatırız." 


Bu konuşmaların içerisinde daha ön plana çıkması gereken bir açıklama olduğunu ifade eden Aybaba, "Fernandes'in maç sonrası, 87. dakikada oyundan çıktınız. Nasıl karşılıyorsunuz? sorusuna verdiği 'Ben bunu hiç sorgulamadım. Kendi içimde bile sorgulamadım. Bizim teknik direktörümüz patronumuzdur. O istediği gibi hareket eder' cevap var. 


Aslında Türk futboluna örnek bir konuşma olarak ön plana çıkması gerekirdi. Maalesef bizim ülkemizde böyle olumlu davranışlar, profesyonelce söylenen sözler itibar görmüyor. Teknik adamların hayali oyuncularıyla tartışması sadece ben değil bütün teknik direktör arkadaşlarımızda böyle hayali yıpratma politikaları var. Biz aslında futbol içindeki unsurlarız birbirimize destek verelim yardım edelim. Böyle şeylerin olmaması için hep birlikte hareket edelim" diye konuştu.





Editör: TE Bilişim