“Şehrimizdeki esnafların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.” Diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte esnafları ziyaret etti. “Şadırvan Parkımızda, Tolga Çay Evinde hemşerilerimizle birlikteydik. Akabinde parkımızda ve Yeni Çarşı’da esnaflarımıza selam verdik.” Dedi.
Ziyaretler kapsamında, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafların iş yerlerine gidildi. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, esnaflarla birebir görüşerek, sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Esnafların talepleri üzerine, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de gerekli çalışmaları yapmak için notlar aldı.

BAŞKAN ÖZDEMİR GALERİCİLER SİTESİNİ ZİYARET ETTİ 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, galericiler sitesinde esnaflarla bir araya geldi, yeni yapılan dükkanlarda ve eski sitede incelemede bulundu.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, galericiler sitesinde esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yapılan toplantıda, galericilerin daha iyi bir çalışma ortamına sahip olmaları için neler yapılabileceği konuşuldu.
Başkan Özdemir, daha sonra Niğde Belediyesi tarafından yeni yapılan dükkanları ve eski sitedeki durumu inceledi. Yeni yapılan dükkanlarda incelemelerde bulunan Başkan, esnafların ihtiyaçlarına ve görüşlerine dikkatle kulak verdi.
Belediye başkanının ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden galericiler, sorunlarının çözülmesi için yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Özdemir, galericilerin sorunlarının çözülmesi ve işlerinin daha verimli hale gelmesi için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Galericilerin taleplerini dikkate alarak, istek ve şikayetlerini takip edeceklerini belirtti.

BAŞKAN ÖZDEMİR ATA SANAYİ SİTESİNDE ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ata Sanayi Sitesinde sanayi esnafıyla bir araya gelerek esnafın sorunları dinledi. Başkan Özdemir, sanayi bölgesindeki esnafların taleplerini ve sorunlarını yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, esnafların taleplerini karşılamak için çalışmalar yapacaklarını belirtti.
Başkan Özdemir, sanayi esnafıyla gerçekleştirdiği bu buluşmanın, sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm odaklı çalışmalara imkân sağlamak amacıyla yapıldığını vurguladı. Esnafların talep ve sorunlarının çözümü için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Özdemir, sanayi bölgesindeki işlerin daha verimli bir şekilde yürütülmesi için çalışmaların süreceğini ifade etti.
Sanayi esnafı, belediye başkanı Emrah Özdemir'in ziyaretinden memnuniyet duydu. Esnaflar, başkanın sorunlara duyarlı bir şekilde yaklaşmasının ve çözüm odaklı tutumunun olumlu olduğunu belirttiler.

BAŞKAN ÖZDEMİR ALTGEÇİT VE ÇEVRESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ata Sanayi ve Yeni Sanayi arasında bulunan altgeçit ve çevresinde incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özdemir, altgeçit ve çevresini yerinde görerek, gerekli çalışmaları yapmak ve bölgedeki esnafın görüşlerini ve taleplerini almak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.
Söz verdiğimiz tüm projeleri bir bir yerine getirdik diyen Başkan Özdemir; “Ata Sanayi ve Yeni Sanayi’yi birbirine bağlayan alt geçidimizi arkadaşlarımızla inceledik. Buradaki altgeçidin bakım ve temizlik işlemlerinin düzenli olarak yapıp, çevre düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz.
Şehrimiz için gece demeden gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu zamana kadar söz verdiklerimizden fazlasını yaptık ve bütün yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Daha güvenli, daha kusursuz, daha yakışır ulaşım ağı için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi. 

Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi

ÇÖZÜM ODAKLI HAREKET EDİYORUZ
Başkan Özdemir, vatandaşların yaşadığı sorunlara çözüm getirmeye çalıştıklarını belirterek belediyenin her zaman çözüm odaklı bir anlayışla hareket ettiğini vurguladı. Esnafların ve çalışanların şehir ekonomisine katkı sağladığını belirten Özdemir, onların sorunlarını çözme konusunda belediye olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini ifade etti.
Ziyaretlerde, vatandaşların dile getirdiği konular ve sorunlar not alındı. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, belirtilen sorunlara yönelik çalışmaların sürdüğünü ve kısa süre içerisinde çözüme kavuşacağını belirtti. Ayrıca, Niğde halkının işlerini kolaylaştırmak ve koşullarını iyileştirmek adına yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da dile getirdi.