Bor İlçesinde Tarım İşçilerini taşıyan bir otobüs, özel bir firmaya ait midibüs ile çarpıştı, kazada 25 kişi yaralandı. 

Haber-Video-Foto: Selim GÖKEL -  özel

Edinilen bilgiye göre; Bugün akşam saatlerinde Bor İlçesi Mehmetçik Mahallesinde tarım işçilerini evlerine bırakmak için servis yapan Mehmet Zonga(33) idaresindeki  51 HT 809 plakalı  otobüs ile farklı yönden gelen  özel bir firmaya ait Murat Tutumlu(50) idaresindeki   51 HN 494 plakalı midibüs  mahalle içindeki küçük kavşakta çarpıştı. Mehmetçik Mahallesi Pazaryeri yakınlarında olan kazada, çarpışmanın etkisi ile yoldan çıkıp devrilen otobüste bulunan şoför ve 24 tarım işçisi yaralandı. 


Olay sonrası büyük paniğin yaşandığı ve mahallelinin yardımı ile otobüsün kırılan camlarından dışarıya çıkan tarım işçileri 112 acil servis ambulansları ile hastanelere kaldırıldı. 

Yaralı olan 13 kişi Bor Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, 12 kişinin de Niğde Devlet Hastanesinde tedavi altında olduğu öğrenildi. Yaralılardan hepsinin de hayati tehlikelerinin olmadığı, bir çoğunun ayakta tedavi olduğu bilgisi edinildi. 


Yaşanan Trafik kazasının ardından, Mehmetçik Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki sokakların birbirleri ile bağlantıları arasında küçük kavşaklarda sık sık kaza meydana geldiğini, hangi yolun öncelikli yol, hangi yolun tali olduğu bilinmediği ve işaretlemelerin eksik olduğu söylediler. 


Olayla ilgili soruşturma açıldı. 



Editör: TE Bilişim