Niğde İl Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 01-15 Aralık tarihlerinde yapılan çalışmalarda 23 faili meçhul olayı aydınlatırken, haklarında çeşitli suçlardan aranması ve yakalanması bulunan 204 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

NARKOÇELİK-12" Operasyonlarında 268 Şüphelinin Yakalandı NARKOÇELİK-12" Operasyonlarında 268 Şüphelinin Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 01-15 Aralık tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 1 Dolandırıcılık Olayı, 3 Güveni Kötüye Kullanma Olayı, 1 Hakkı Olmayan Yere Tecavüz Olayı, 11 Mala Zarar Verme Olayı,1 Nitelikli Dolandırıcılık Olayı, 6 Yağma(Gasp) Olayı aydınlatılmıştır. Hakaret olayı ile ilgili 4, Kasten Öldürmeye Teşebbüs Olayı ile ilgili 2, Kasten Yaralama olayı ile ilgili 66, Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma Olayı ile ilgili 3, Taksirle Yaralanma Olayı ile ilgili 34, Tehdit Olayı ile ilgili 23 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 204 şüpheli şahıs yakalandı. Hakkında yakalama emri bulunan 52 şahıstan 22’si cezaevine teslim edilmiş, 30 şahıs ise ifadelerinin alınması için adli mercilere teslim edilmiştir.

Ekiplerce yapılan umuma açık işyerleri denetiminde 7 işyeri denetlenmiş, ilgili birimlere eksiklikler bildirilerek gerekli işlemlerin yapılması sağlanmıştır. Ekipler Amirliğimizce yapılan çalışmalar neticesinde; 1886 Şahsın GBT sorgusu yapılmış,  4 aranan şahıs yakalanmıştır. 3 Ruhsatsız Tüfek ve 7 Tüfek Fişeği, Kayıp Olarak Aranan 4 Şahıs Bulunmuştur.

Editör: TE Bilişim