İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, arasında Niğde’ninde bulunduğu  41 ilde eş zamanlı düzenlenen "NARKOÇELİK-12" operasyonlarında 268 şüphelinin yakalandığını açıkladı. 

Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 4️⃣1️⃣ İlde eş zamanlı olarak düzenlenen “NARKOÇELİK-12” Operasyonlarında;  856 Kg Uyuşturucu Madde ve 795 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi. 268 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Niğde'de Bir Kişi Benzin Dökerek Evlerini Yaktı! Niğde'de Bir Kişi Benzin Dökerek Evlerini Yaktı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 558 ekip, 1.635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük olmak üzere 41 ilde "NARKOÇELİK-12” operasyonları düzenlendi.

N5

Editör: Selim GÖKEL